Vælg sprog


Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg blive afhængig af Labello?

Det er det spørgsmål, vi oftest får! Vi er klar over det rygte, der verserer, om at læbepomade er afhængighedsskabende. Men vi kan berolige dig med, at det ikke er muligt at blive kemisk afhængig af Labello, uanset hvordan situationen er med andre læbepomademærker. Afhængig af vores superflotte sticks? Eller af vores forførende dufte? Måske af det udseende dine læber får med vores produkter (fantastiske)? Eller bare generelt af hvor vidunderlige vores læbepomader er? Selvfølgelig vil vi gerne tro, at vi har nogle die-hard-fans derude, som er “afhængige” af vores fantastiske læbepomader! Men du kan være sikker på, at ingredienserne i vores læbepomader ALDRIG vil få dine læber til at tørre ud, hvis du holder op med at bruge dem. Mange bruger læbepomade ofte, fordi det føles dejligt, og fordi læberne ser bedre ud, når man plejer dem. Har vi nævnt de vidunderlige dufte?

Hvad er formålet med læbepleje?

Læbepleje bevarer, nærer og kan om nødvendigt hele læberne så de fremstår sunde og naturlige. Det er vigtigt at holde læberne fugtige og beskyttet mod eksterne påvirkninger såsom vejr og faktorer afhængig af årstiderne. Læbepleje gør begge dele og kan endda hele allerede eksisterende skader.

Har mine læber brug for ekstra fugtighed?

Læber kræver særlig pleje, fordi huden har en anderledes struktur på læberne end på resten af kroppen. Den er ekstremt tynd og følsom. Desuden har læberne ikke nogen sved- eller talgkirtler, og der er kun en lille smule melanin til at beskytte dem mod solens UV-stråler. Derfor har læber virkelig brug for ekstra fugtighed, og de kræver også særlig pleje og beskyttelse mod dagligt slid og påvirkninger fra omgivelserne.

Sprukne læber - hvad kan jeg gøre?

Hvis dine læber bliver sprukne, er det vigtigt, at du handler med det samme, så de kan hele igen og du undgår infektioner. For det første må du ikke slikke på dem! For det andet skal du finde et læbeplejeprodukt, der øjeblikkeligt kan skabe en fugtighedsbarriere på læberne, og som desuden reparerer den tørre, irriterede hud med særlig pleje og aktive ingredienser, der er tilsat med det formål at hjælpe læberne med at hele.

Bliver mine læber udtørrede af Labello?

Nej, Labello lip care udtørrer ikke dine læber. Alle vores produkter giver læberne en langtidsholdbar fugtighed, selv når de har andre egenskaber såsom farve, glans eller gloss. Huden på dine læber kræver særlig pleje og beskyttelse, hvilket Labello giver dem. Du vil opdage, at dine læber bliver både fugtede og bløde, når du bruger Labello.

Hvordan tester I hudvenligheden af de kosmetiske sammensætninger?

Vores kosmetik bliver grundigt testet for hudvenlighed, før de godkendes til at komme på markedet. Disse test gennemføres både i vores egen forskningsafdeling og af uafhængige forskningsinstitutter. Vi tester ikke på dyr. Selv om vi tester for hudvenlighed, før vi markedsfører et produkt, er det dog umuligt helt at udelukke tilfælde af irritation, som skyldes høj individuel sensitivitet over for en eller flere af ingredienserne.

Følg os

Facebook Instagram YouTube